top of page
Woman sunbathing on lounge chair at luxury poolside

Poolbyggnation 

Bygga pool Stockholm till billigt pris

Stockholm Poolservice erbjuder helhetslösningar inom poolbyggnation anpassade efter dina behov. Vi har som högsta prioritet att du som kund ska känna dig trygg genom hela byggnadsprocessen. Med många års erfarenhet inom poolbranschen kan vi med säkerhet garantera att det arbete vi utför går rätt till, hela vägen från konsultation till färdig pool.

Att planera och bygga pool kräver god kunskap inom allt från markförhållanden, placering och konstruktion till underhållning. Med din vision och vår expertis skapar vi drömpoolen tillsammans.

Vision till färdig pool

Steg 1

Konsultation

Vi börjar alltid men ett hembesök för att se över just era förutsättningar, samt för att kunna möta era behov och önskemål

Steg 2

Offert & Planering

Ett första offerförslag skickas. Tillsammans går vi igenom allt detaljarbete så att Ni som kund ska känna er trygg i val av pool och tillbehör

Steg 3

Poolbyggnation

Vi kontaktar externa entreprenörer som kan behövas gällande mark- och elarbete. När detta är klart kommer våra snickare till er och börjar poolbygget

Från första byggdag till att poolen är badklar:
2-5 veckor

Steg 4

Uppföljning & Underhållsplan

När poolen är klar väntar en genomgång där ni får lära er allt ni behöver veta för att hålla poolen i gott skick. Sedan är det bara att hoppa i

Vid ev frågor finns vi alltid tillgängliga via e-post och telefon så att Ni kan njuta av ert nya badparadis

Poollösningar

Bygga swimming pool till bra priser

Vad kostar det att bygga pool?

Stockholm Poolservice hjälper dig med din poolbyggnation i Stockholm. Att bygga en pool kräver en hel del kunskaper, kunskaper som vi förvärvat genom flera års arbete med byggnation. Vi har lång erfarenhet inom poolbygge och har kunskap av att läsa hur markförhållanden är, hur konstruktionen bör se ut och hur man går tillväga för att få bästa resultat som man är nöjd med och kan lita på.

 

Det är en god investering att bygga pool på sin tomt på samma sätt som att anlita oss. Stockholm Poolservice hjälper dig med allt, från planering till färdig pool som är anpassad efter alla dina önskemål samtidigt som man utgår från de möjligheter som finns hos dig.

Vi erbjuder en helhetslösning för poolbyggnation i hela Stockholmsområdet så att du kan vara säker på att din pool byggs på rätt sätt och på ett säkert sätt. Att bygga en pool på sin tomt är ett stort projekt. Du måste tänka på vilken typ av pool du vill ha, var du vill bygga den och hur mycket det kommer att kosta.

 

Du kan ta det lugnt utan att behöva oroa dig för vi hjälper dig med allt. Anlita experter på att bygga pooler i Stockholm till billigt pris och fast kostnad. Vi svarar mer än gärna på alla dina frågor. Kontakta oss redan idag och låt oss hjälpa dig att bygga din drömpool!

Stockholm Poolservice
bottom of page